Rólam

Kapuvári Virág - Mentál masszázs

Kapuvári VirágTanulmányaimat 1996-ban kezdtem a Szegedi Egyetemen, majd 2002-ben végeztem a Debreceni Egyetem pszichológia szakán, ami mellett pszichológus szakfordító végzettséget is szereztem.
 
2006-ban fejeztem be a Debreceni Egyetem Doktori Iskoláját abszolutóriummal Alkalmazott pszichológia szakirányon.
 
2002-2005 ig a Zirci Nevelési Tanácsadóban dolgoztam, ahonnan az Állami Szívkórházba kerültem. Kardiológiai osztályon nyertem tapasztalatokat a pszichoszomatika területébe. Mind a két terület mérföldkő volt szakmai pályámon.
 
Azóta is folyamatosan képeztem magam, látva, mi minden kapcsolódik a fenti területekhez. A SOTE képzéseként betekintést nyertem a gyászfeldolgozás és a gyász terápiájának folyamatába, ami szervesen kapcsolódott a kardiológiához. Ott az idős betegek halállal kapcsolatos hiedelmeit kellett megérteni, félelmeik feldolgozásában segíteni.
 
2018-ban végeztem el a SOTE Magatartástudományi Intézetében a Williams életkészségek tréninget.
 
Módszerspecifikus képzésként a Mozgás és táncterápiát választottam, ahol is a testtudat megdolgozása kulcsélményként hatott rám. Talán szakmám egyik legszebb, legizgalmasabb része volt ez.
 
Mivel a gyerekek világa nagyon érdekelt, igyekeztem hosszútávon is megtartani ezt a vonalat, azóta is gyerekekkel foglalkozom. Segítek a szülő gyermek kapcsolat nehézségeinek megoldásában, a szülők bizonytalanságainak feloldásában, különös tekintettel az édesanyák személyiségnek fejlesztésére, hiszen a gyermek akkor gyógyul, ha a szülő is problémabelátással rendelkezik és aktív szerepet vállal a probléma megoldásában.
 
Egyéb képesítések: Gyógymasszőr (ETI, Budapest)
Idegenvezető (Debreceni Egyetem, Civis Közgazdasági Szakközépiskola, 2002)
 
Kapuvári Virág