Masszázsterápiák

Masszázsterápiák (több alkalmas kezelések, a kezelések időtartama 1,5 óra)
A kezelések oldott, nagyon toleráns légkörben zajlanak. Ajánlom anyukáknak, kismamáknak, fiatal nőknek.

Hangulati problémák enyhítése mentálmasszázs segítségével

depresszió elleni mazsszázs

A kezelések elején nézünk egy depressziószintet, majd a klinikai tünetbecslés alapján számba vesszük, a személyiségben rejlő okokat és mindezt oldjuk a masszázs és a pszichológia eszközeivel.

Relaxációs masszázs szorongásszint csökkentése céljából

személységfejlesztő masszázs

A kezelés elején felmérem a szorongásszintet, megnézzük a stresszt okozó életeseményeket, a használt stresszoldási technikákat, majd ezt a repertoárt bővítjük és adaptívabb stresszkezelést tűzünk ki célul. Ezt a masszázs és a pszichológia eszközeivel érjük el.

Mentálmasszázs személyiségfejlesztés céljából

személységfejlesztő masszázs

Ez a módszer a személyiség fejlesztendő területeire koncentrál, szintén a gyógymasszázs és a pszichológia tudástárát használja annak céljából, hogy a személyiség működése minél nagyobb hatékonysággal valósulhasson meg.

Mentálmasszázs pszichoszomatikus problémák oldására

Mentálmasszázs

Ez a módszer test és lélek szintén ható módszer, amely a pszichoszomatika fogalmaival dolgozik, egyaránt magában rejti a pszichológia és a gyógymasszázs eklektikus kombinációját. A módszer a Magyar Szomatopszichoterápiás Egyesület Kongresszusán 2010-ben hangzott el, saját fejlesztés szakami sikerekkel. A mentálmasszázs kifejezés a Magyar Szabadalmi Hivatalban védjegyzett szolgáltatás, saját lajstromszámmal ellátva.

Fáj a hátam, stresszes a munkám. Hogyan lehet masszázzsal ezt feloldani? Melyek az egyedi masszázsterápiák hatásai a bőrre és a bőr alatti kötőszövetre?

A bőrben masszázs határára vérbőség keletkezik, közben emelkedik a bőr hőmérséklete. Értágító hatású kémiai anyagok termelődnek, fokozódik a vérkeringés, ezáltal az anyagcsere. Mechanikai hatásra meggyorsul a szarupikkelyek leválása, így a hám osztódásra képes sejtjei élénkebben szaporodnak. A hám edzettebbé, külső hatásoknak jobban ellenállóvá válik.

Bővebben

Miben áll az egyedi masszázsterápiák hatékonysága?

Masszázs élettani hatásai

Bővebben